Nikad žešći zornjak..PREPUSTILI SE STRASTIMA! Ana i Bilal završila zajedno u krevetu, njen osmeh govori više od 1000 REČI! (VIDEO)

0
214

Vijesti koje nam dolaze vezane su za rijaliti Zadrugu, a vjerujemo da će iste da rastuže ljubitelje ovog rijalitija, jer stiglo je obavještenje da je došao kraj ovom rijalitiju. Naime, na zvaničnoj Instagram stranici oglasio se vlasnik Pink televizije i tvorac ovog rijalitija, Željko Mitrović koji je najavio da će superfinale šeste sezone rijalitija biti 8.juna 2023.godine, sa početkom u 21 sat. Ujedno ova odluka znači i to da je ova sezona ujedno i poslednja sezona Zadruge, da neće biti više emitovanja ovog rijalitija, a postavlja se veliko pitanje da li će se uopšte ovaj rijaliti emitovati.

Naime, Željko je rekao da je na ovu njegovu odluku u jednu ruku uticalo i to što je njega predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić zamolio, pa je on rekao da je ovo najbolja odluka za sve. Tu postoji još i veliki pritisak javnosti, posebno od kako su se početkom ovog mjeseca desila dva stravična zločina, a dobar dio građana smatra da je rijaliti jedan od krivaca. Šta će dalje da se dešava po pitanju emitovanja rijalitija ostaje nam da ispratimo, a veoma zanimljivo će da bude i to koga će sada gledaoci odabrati da bude pobjednik ove sezone.

Nakon što su zadrugari saznali šta se desilo, i oni su na zahtjev naravno Mitrovića popustili, pa tako skroz manje imamo priliku da gledamo svađe, a isto tako fizičkih okršaja nema nikako. Mi ćemo danas da govorimo o jednoj zadrugarki, a riječ je o Ani Spasojević, koja je nekoliko puta do sada bila učesnica Zadruge, a ove sezone svima je jasno stavila do znanja da je ona odelijepila za Bilalom Brajlovićem, sa kojim je čak jednom i završila u krevetu, kada su oni imali akciju koja je trajala jako kratko. Evo i sami pogledajte…

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here