Nika Tošić se obratila javnosti i slomila svima srce: Kroz ovo ne bi smela da prođe nijedna devojčica! ŽAL0SN0!

0
436

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a po naslovu ste i sami mogli da zaključite o čemu se radi. Naime, opšte je poznato da su djeca poznatih htjeli to oni ili ne pod lupom javnosti, i novinari se zanimaju za njih i njihove živote, i to sve zbog toga jer su oni djeca poznatih ličnosti.

Mi ćemo danas da pišemo o mlađoj nasljednici naše poznate pjevačice Jelene Karleuše, o Niki Tošić, koja kako je starija, javnosti je sve više zanimljivija, posebno njen stil, sa kojim ona ne prestaje da iznenađuje javnost. Mlada Nika na društvenim mrežama ima veliku armiju svojih obožavaoca, koji jednostavno prate svaki njen korak. Poznato je to da Nika voli fudbal, a to i ne treba da čudi, kada uzmemo u obzir činjenicu da je njen tada Duško Tošić bio jako dobar fudbaler, ali ono što je zanimljivo, a što malo ko zna jeste to da je ona prijr fudbala trenirala odbojku, ali tu je ona imala jako loše iskustvo.

Jelena je jednom prilikom podijelila o čemu se radi, a Nika je tada rekla sljedeće: “Svi su me vređali kad sam počela da igram odbojku, jer sam bila debela. Trebalo je da smršam. Ja im nisam ništa rekla, bila sam tužna.. Rekla sam ‘okej’, išla sam na dijetu, smršala 12 kila. Pa sam se opet ugojila”, rekla je ona, a onda se uključila i Jelena koja je rekla da ona ne treba da govori da se opet ugojila, nego samo da kaže da je smršala.

@dragicadragojevamakica

♬ original sound – Dragica Krasavcevic

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here