NIJE PREMINULA OD KAN*ERA! Otkriven UZROK smrti legendarne pevačice, predstavnik Tine Tarner IZNEO DETALJE!

0
464

Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da pišemo o vijestima koje nam dolaze iz svijeta, a koje se odnose na smrt legende rokenrola Tinu Tarner. Ova vijest potresla je milione ljudi širom svijeta, a sada je otkriven i razlog njene smrti. Dakle, navodi se kako je ona umrla prirodnom smrću u svojoj kući u Švajcarskoj, i to nakon nekoliko godina borbe protiv ra*a, a pored toga ona se četrdeset godina borila sa visokim krvnim pritiskom, a imala je i transplataciju bubrega.

Dakle, kako smo već naveli legenda rokenrola, Tina Tarner preminula je u 83.godini života u svom domu u Kisnahu koji se nalazi kod Ciriha, u Švajcarskoj, a kako mediji prenose ona je umrla prirodnom smrću, a ovu vijest sa svima podijelio je i potvrdio njen predstavnik za pomenute medije. U saopštenju za javnost navedeno je sljedeće: “Tina Tarner, ‘Kraljica rokenrola’ umrla je danas u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj. Sa njom svet gubi muzičku legendu i uzor”.

Kada je Tina u pitanju, ona je rođena u Sjedinjenim Američkim Državama, i bila je jedna od omiljenih rok pjevačica, koja je bila poznata po svojoj harizmi koju je ona imala i dijelila na sceni, a suvišno je pričati o tome koliki broj hitova je ona snimila u svojoj karijeri, a neki od njih su “The Best”, “Proud Mary”, “Private Dancer i What’s Love Got to Do With It”. Nakon vijesti da nas je Tina napustila svi su bili u šoku, pa su njeni fanovi, kolege širom svijeta se od nje opraštali sa veoma emotivnim porukama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here