Činjenica je da su prije ljudi bili mnogo zdraviji nego danas, iako su im lijekovi i lijekovi bili manje dostupni jer su bili skupi i nisu si ih svi mogli priuštiti. Tajna im je, međutim, bila u prehrani, svi su jeli zdravu i organski uzgojenu hranu, koja je nedostajala kemikalije koje obrađuju većinu današnje hrane.

Tako je nedavno jedna baka podijelila sa svijetom činjenicu da 50 godina nije išla liječniku, a kako kaže, sve je to zahvaljujući jednom receptu koji joj je uvijek pomogao da ojača svoj imunitet, izliječi bolesti koje su je mučile i spriječio razvoj mnogih druge. Ovaj lijek, čiji recept donosimo u današnjem članku, dobar je i za upalu i bol, pa umjesto da odmah posegnete za analgeticima, pokušajte ga spriječiti i ublažiti prirodnim lijekovima.

Sastojci koje trebate pripremiti su jedna ili dvije limuna, jedna žlica meda, nešto klinčića, jedna čaša vode i žlica đumbira u prahu. Iscijedit ćete limun u čašu vode, zatim dodati đumbir i klinčiće te sve dobro izmiješati. Ne stavljajte previše klinčića jer je jak i otežat će ga konzumiranje. Na kraju dodajte med, koji će uljepšati okus vašeg napitka.

U svakom slučaju, ovaj lijek je za sprečavanje mnogih bolesti i jačanje vašeg tijela. Djeluje i na neugodan miris u ustima, pa ćete se ovog problema riješiti jednostavnim receptom koji smo otkrili za vas. Ne košta vas ništa ako pokušate, a sa nama podijelite i svoja iskustva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here