U Zvezdama Granda, kao što je poznato, tenzije među članovima žirija često znaju da budu veoma velike i negativne, pa dosta često neki ekscesi prerastu u vrijeđanje, ali barem do sada nije bilo nekih fizičkih sukoba. Kažemo, do sada.

Novi sukob sada trese Zvezde Granda, a ovaj puta su na zaraćenim stranama Marija Šerifović i Viki Miljković koja je toliko izbacila Mariju iz takta da ju je ova gađala stolicom kako prenose neki izvori i zamalo pogodila.

Marija je opet pokazala da je u zadnje vrijeme tanka na živcima, a ovoga puta ju je Viki izazvala svojom neodlučnošću kod osjenjivanja jednoga duela.

U tome duelu su se publici predstavila dva kandidata, jedan je bio Marijin, a drugi od Jelene Karleuše i kada je došlo vrijeme glasanja Viki se predomišljala malo duže nego li to treba.

Loading..

I mada je Viki čak i Saša upozoravao da mora da da glas jednome od dva kandidata Viki to nije napravila sve dok Marija nije počela da urla i da vrišti na šta je Viki dala glas Jeleninom kandidatu, što je Mariju totalno izbacilo iz takta tako da je zgrabila stolicu i bacila je prema Viki i prema svjedocima zamalo je pogodila sa njom.

Poslije toga je Marija željela da napusti studio, ali su je kolege iz žirija odgovorile od toga i ubijedile je da više ne pravi dramu i da se malo smiri.

Ne znamo kako će se dalje razvijati situacija između Marije i Viki, ali sve je više onih koji baš i ne podnose Viki, a u nekoliko navrata je i sam Popović rekao da nije baš najzadovoljniji njenim radom kao mentor, te mnogi misle da je ovo zadnja sezona u kojoj ćemo gledati Viki u ulozi člana žirija Zvezda Granda.

 

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here