“Nemojte me pogrešno razumjeti, ali moje dijete neće kročiti u školu sa POLUPISMENIM MALIM SRBIMA!” Dara razbijesnila naciju: “Moje dijete ide u privatnu školu, mjesec je 2.000 eura!”

0
272

Dara Bubamara je jedina žena koja se nije ni na šta žalila od početka korona virusa, i u koja ima u šteku na stotine hiljada eura.

Dara je zaposlena i kada nema posla. Često nas bombarduje svojim storijima sa luksuznih destinacija, sa svojim 21 godine mlađim dečkom. Tu je doživjela totalni linč, zbog toga što se zabavlja sa momkom kojem može biti majka. Ali, ona ne se ne osvrće na to, nego živi svoj život.

Dara je već dugo razvedena, tako da može žvjeti život kao djevojka. Narcisoida je osoba, nema pardona ni prema kome, a njen ego je bio pogođen kada joj je sin koji ima 11 godina rekao kako djeca u školi nikada nisu čuli za nju. Ona je odmah poduzela neke mjere, ispisala ga iz škole i upisala u privatnu u centru Novog Sada, gdje je školovanje mnogo skupo, jer smatra da tu dolaze djeca koja sigurno znaju ko je ona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here