Biti dijelom estrade nije niti malo lako i veoma je to zahtjevan i stresan posao koji i pored , za mnoge, veoma dobre zarade, traži od čovjeka veliki i mukotrpni rad i mnogo odricanja da bi se napravio veliki posao i da bi se postao popularan, slušan i gledan.

Posebno je teško na toj istoj estradi se održati 30, 40, 50 godina i zaista su rijetki oni koji uspiju da naprave jubilarne koncerte i da napune salu i nakon toliko godina karijere.

Jedna od takvih zvijezda estrade koja je skoro pet decenija na sceni je svakako Neda Ukraden, koji je svoj vrhunac karijere imala u osamdesetim i devedesetim godinama prošloga vijeka, ali ona se može pohvaliti da je i dan danas veoma slušana i da na njene koncerte i dalje pohode ljudi i njeni fanovi koji su stari od 7 do 77 godina.

Prošloga vikenda je Neda boravila u Sarajevu gdje je sa svojim generacijskim drugovima iz sarajevske Treće gimnazije proslavila zlatni jubilej, tj. 50 godina mature

Bilo je vidljivo da je Neda bila zaista vesela i sretna, te da nije skidala osmijeh sa lica , a i na svome Instagram profilu je podijelila nekoliko fotografija na kojima je ona sama ali i sa prijateljima iz srednje škole

”Moj živote eh da si gitara, pa da našu priču sviraš ti… Moja generacija, IV4, Treća gimnazija u Sarajevu slavi zlatni jubilej. Svi završili fakultete, ostali divni, normalni, porodični, dragi ljudi. Došli iz Norveške, Belgije, Beograda, Jagodine, Pazove, Subotice, Rovinja, Sarajeva… Bilo je to neko divno vrijeme…” napisala je Neda Ukraden i tako pokazala koliko joj je ovaj jubilej značio.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here