Nećete moći zaustaviti suze od smijeha: Kada pogledate imitacije dvojice Nikola iz Kruševca u kojima imitiraju različite odnose svekrva i snaha, jednostavno nećete moći zaustaviti smijeh (VIDEO) – Dobar Dan

Nećete moći zaustaviti suze od smijeha: Kada pogledate imitacije dvojice Nikola iz Kruševca u kojima imitiraju različite odnose svekrva i snaha, jednostavno nećete moći zaustaviti smijeh (VIDEO)

Poznate su urbane i manje urbane legende širom planete o odnosu svekrve i snahe, i taj odnos je do sada stvorio na hiljade priča, i komičnih i manje komičnih situacija.

Nekako je taj odnos mnogo više obrađen vicevima i pričama nego odnos zeta i punice, mada i na tu temu ima mnogo smiješnih priča i viceva.

Nikola iz Kruševca je mlađi muškarac koji preko društvenih mreža raznim svojim igrama i imitacijama umije itekako da zabavi sve one koji ga prate na društvenim mrežama. Pa je tako ovoga puta odlučio da obrati famozni odnos svekrve i snahe i to u više verzija i sve su verzije urnebesno smiješne i tjeraju suze na oči od smijeha

View this post on Instagram

Svekrva vs Snajka

A post shared by Kruševac geto (@getokrusevac) on

Nikola Trišić i Nikola Milenković je duo iz hip- hop sastava Geto koji postoji već osam godina, ali tek odnedavno su počeli da po društvenim mrežama kače neke svoje imitacije različitih karaktera ljudi u različitim situacijama, na ovim našim prostorima.

View this post on Instagram

Brak @doubleredbalkan

A post shared by Kruševac geto (@getokrusevac) on

Njih dvojica su još u školskim danima došli na ideju da kroz stihove  i na veoma duhoviti način opisuju neke teme koje su nekako posebno vezane za provincijske krajeve, a ujedno su krenuli i sa objavama kratkih video uradaka, kojima nasmijavaju ljude širom Srbije ,ali i regije.

View this post on Instagram

Majke

A post shared by Kruševac geto (@getokrusevac) on

Zadnji njihov projekat je bio tipičan odnos snahe i svekrve, a vjerujemo da će mnogi od vas prepoznati neke od ovih situacija , pa možda i sami sebe u njima.

Njihovi pratitelji su oduševljeni ovim njihovim radovima, i naravno da jedva čekaju šta će ovaj dvojac da smisli sljedeće.

View this post on Instagram

Trudnice

A post shared by Kruševac geto (@getokrusevac) on

Uživajte u ovih nekoliko video snimaka za koje vjerujemo da će vas nasmijati.

 

 

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *