NE SPAVAM OTKAD JE MOJ KOSTA POBIO DRUGOVE! Saslušana majka dečaka-ubice sa Vračara

0
539

Majka Koste Kecmanovića, 13-godišnjaka koji je počinio masa*r, Miljana je u srijedu u poslijepodnevnim satima pozvana na saslušanje u Policijsku stanicu “29.novembar”, gdje je njoj postavljeno nekoliko ključnih pitanja, a prema saznanjima medija ona je ispitivana više od tri sata, a sve u cilju kako bi se sakupilo što više informacija i kako bi se spriječilo da se ovako nešto dešava u budućnosti, a vlastu su odlučile da razotkriju sve razloge koji bi bili potencijalni i koji su mogli da dovedu do toga da Kosta napravi to što jeste.

Miljana je u toku saslušanja bila preplavljena emocijama i svoje suze nije mogla da obuzda, cijelo vrijeme ona je bila uznemirena, plakala je i tresla se. Ona je otkrila i to da ona ne može da spava od kako je njen sin počinio jedan od najstravičnijih zločina u savremenoj historiji države Srbije. Bilo je jasno da se i ona i njen suprug koji se također od tog kobnog dana nalazi u pritvoru od 30 dana, bore sa teškim psihičkim problemima, dok kroz jako težak period prolazi i njihova mlađa kćerka koja ima 10 godina.

Prema riječima izvora koji je blizak istrazi, Kostina majka je u potpunosti sarađivala sa vlastima i ona nije oklijevala da odgovori na sva pitanja koja su joj postavljana, a rekla je i to kako se ona stalno preispituje o tome da li je ona imala neku grešku koja je mogla da dovede do svega ovoga. Dalje, rekla je i to da su ona i njen suprug u braku preko 15 godina, da su zajedno uložili napor u odgoj svoje djece i trudili se da oni budu odgojeni na pravi način, da budu ugledni građani sa puno ljubavi…

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here