Nataša Bekvalac obara rekorde vezane za udaju. I koš uvijek nije izgubila volju za ljubav.Naime ona se udavala do sada tri puta. Sva tri braka su zavrpšila razvodom, s tim da zadnji još uvijek traje procedura oko razvoda.Ova pjevacica ima dugogodišnju karijeru, a ima i tri braka iza sebe. I još uvijek nije prestala da se nada da ce pronaci pravu ljubav. Ona iz braka ima i djecu. Kažu da su sva tri njena bivša bili lijepi muškarci.

520441-natasa-bekvalac-ls

Sada želi takoder lijepog, duhovitog momka. Pitali su je da li planira uskoro  stupiti u brak, ona je rekla da se kuca ne gradi od krova te da bi trebala prvo naci momka p ace onda reci, ali ona je otkrila detaje kakav bi trebnao da izgleda buduci muž. Iako su njena tri braka bila jako burna, ona još uvijek nie izgubila volju za životom niti za ljubavlju. Kaže da bi tek tada izgubila bvolju kada bi prestala vjerovati.

natasa-2

Nataša se ne da, a izgleda da ce uskoro snimati svoj privatni život i emisiju u nekokliko epizoda po uzoru na kim Karadašijan. Zu ce biti i nejna rošaka kojoj treba popularnost jer se pocela baviti muzikom.

natasa-bekvalac-sudjenje-stefan-stojanovic-01

Vidjet cemo kako ce se Nataša snaži u svemu tome, i da li ce opravdati povjerenje svojih fanova što s etice emisije. Dakako, ona je imala hit za hitovima a sada cekamo kada ce izaci npovi album ili pjesme. Nataša ipak nije pocela toliko da prati trendove, ali morat ce ako želi da opstane na ovaj estradi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here