NAŠU POZNATU PEVAČICU MUŽ VARAO U KUĆI, ZATEKLA IH NA DELU, ONI POBEGLI: Šok ispovest! EVO O KOME SE RADI!

0
326

Ovaj dan započinjemo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a pisat ćemo o jednoj temi koja je itekako zastupljena, kako kod nas tako isto i u ostatku svijeta. Naime, radi se o tome da danas, u svijetu u kojem živimo je sve više prevara partnera, pa skoro svakog dana čujemo neke slične priče, kako kod poznatih ličnosti, tako i kod običnih ljudi. Neki su spremni oprostiti tako nešto, i nastaviti kao da se ništa nije desilo, dok neki naravno odmah presjeku, završe taj odnos i krenu dalje.

Mi ćemo danas da pišemo o jednoj pjevačici, koja je nedavno otkrila kroz kakav pakao je ona prošla, i šta joj se sve izdešavalo. Riječ je o Neli Bijanić, koja je u jednoj emisiji u kojoj je gostovala rekla da je ona doživjela preljubu, pa se onda ona osvrnula i na period kada je saznala da joj je suprug zapravo nevjeran, pa je ona rekla: “Kad sam ja podnela razvod, svako može. Porodica i brak kao institucija je za mene svetinja, ja sam pre svega jedna porodična žena. Razvela sam se prošle godine, a mislila sam da nikada neću. Ne sviđa mi se način na koji se to desilo. Razvela sam se zbog prevare. Nekome to nije normalno, ali ne prelazim preko toga. Dobar sam čovek, ali ne treba me lagati i varati. Bolje je reći nešto, kako god bilo. Prešla bih preko toga jednom i nikad više”, rekla je Nela, koja je dodala i ovo:

“Scenario bih mogla da napišem od toga. To je posao period kad se naša priča već orivodila kraju. Ja sam ćutala sve vreme. Znala sam i ćutala. Puštala sam ga dokle može da ide. Ja sam bila na gornjem spratu, a on je bio dole. Tata mi je rekao da nije mogao da uđe kroz vrata, a ja sam istog momenta rekla da je dole sigurno neko, ali moj tata nije verovao u to. Čula sam da on priča sa nekim, čekala sam ispred kuće da izađe. Izašao je sa nekom devojkom, dosta mlađom od njega. Njoj sam rekla da više nikada ne dođu u kuću u kojoj živim i ja. Ne volim prevare, nisam iz te priče. U tom trenutku sam sve završila. On će zauvek ostati otac mog deteta, zbog toga smo sada u korektim odnosima”, kaže pjevačica za kraj.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here