“NAŠA VEZA NIJE NORMALNA, ALI ŠTA ĆU…” Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem, Maja joj otkrila istinu o njemu! (FOTO)

0
185

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz najgledanijeg rijalitija Zadruga, koji je i ove sezone dokazao da nema konkurenciju, i opravdao svoje prvo mjesto kada je ovaj format programa u pitanju. Mi ćemo danas da pišemo o jednoj od najpoznatijih rijaliti učesnica, a to je Aleksandra Nikolić, o kojoj se do sada itekako pisalo i pričalo.

Aleks je inače bila gošća u emisiji kod Ognjena Amidžića, gdje su sa njom bile i Sanja, Milica, Žana i naravno Maja,a ona je pričala o njenoj vezi sa Filipom Carem. Iako je ona više puta govorila da ona više neće biti sa njim, posebno nakon što je on nju ostavio i pomirio se sa Majom, ona je ipak poklekla, pa je rekla: “Sto puta sam rekla:”Neću više nikada”, ali ja ga volim, to svi znaju. Zbog njega sam učinila veliku stvar, podnela veliki linč, kog još uvek nisam svesna. Bila sam spremna na to da budem najgora na svetu samo da budem sa njim, jer sam ga iskreno zavolela i zaljubila se. Desila se ljubav. Kada se posvađamo, on ode kod Milice ili Maje, bude sa njima koliko bude, nakon toga se opet pomirimo. Nadam se da neće više dolaziti do takvih situacija. Nije normalno, ali šta ću” rekla je ona, a onda se umiješala Maja koja je rekla:

“Za mene je to sve jedan veliki vašar. On je ringišpildžija koji upravlja ringišpilom, svako ima svoju stolicu. To je jako degutantno, samim tim što sam i ja dozvolila da budem u tom odnosu. Filip je neko ko voli samo sebe. Kada nekoga voliš, poštuješ, ti ne možeš da odeš kod drugih devojaka. To su samo glupi izgovori, a devojke popiju tu priču. Ja sam svesna toga i sebi to uvek dopustim, ali nadam se da više neću”, rekla je Maja. Vaša mišljenja?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here