NAPRAVITE SAMI SEBI KAFU OD KOJE SE GUBE KILOGRAMI- Dodajte samo ova dva sastojka i gledajte kako se dešava čudo- MASNE NASLAGE SE TOPE BEZ PUNO MUKE ( RECEPT)

0
200

Svi vole da uŽivaju u kafi i to nije nikakva tajna, međutim, malo ko zna da najobičnija kafa može pomoći u borbi protiv viška kilograma. Potrebna vam je skuhana crna kafa, puter i ulje koje je bogato sa trigliceridima. Kafa napravljena sa ovim sastojcima se pokazala kao jako dobra za ljudski organizam, jer pored toga što ubrzava metabolizam, također utiče i na gubitak kilograma.

Ovu kafu spremate na sljedeći način: Potrebno je da u šoljicu kafe dodate dvije male kašike neslanog putera i dvije male kašike kokosovog ulja. Nakon toga to sve stavite u blender, kako bi se dobro sjedinilo. Predlažemo da koristite pravu kafu, a ne samljevenu i instant, jer one usebi sadržze dosta antioksidanasa. Vjerujemo da se nećete razočarati sa rezultatima koje dobijete nakon što počnete piti ovu kafu. Sada je na vama da li želite da izgubite neželjenje kilograme, uz samo nekoliko jednostavnih sastojaka dok uživate u kafi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here