Marina TUcaković predstavlja jednu od najpoznatijih balkanski tekstopiskinja. Marina je nedavno imala jednu jako tešku životnu bitku koju je uspješno pobijedila. Naime, pored toga, isplivao je na površinu jedan problem koji je Marina imala sa Acom Lukasom.

Lukas je naime dugovao novac novac Marini pa su sudski istražitelji odlučili da zaplijene imovinu u stanu njegove bivše supruge u vrijednosti od stotinu hiljada eura. Marina je rekla da je pjevač izgubio parnicu od njenoga muža te da je zbog toga njen suprug prestao da surađuje sa Lukasom dok je Marina nastavila lukasu redovno pisati tekstove iako je dogovao novac.


Pored toga, Marina je istakla da Lukas nije jedini koji joj je novac dugovao da tu postoje i mnoge druge zvijezde te da je među njima i Dara Bubamara koja je svoja dugovanja isplatila. Inače, poznato je da u muzičkom biznisu iza svog glamura koji se odvija postoji i mnogo problema i sujete koji se kriju a mnogi pjevači svoja dugovanja i probleme kriju kao zmija noge. Mnogi su svoje karijere doveli na rub upravo zbog toga što duguju ogromne novce muzičarima, producentima, agentima. S druge strane, Marina je jedna od najpoznatijih autoorica tekstova i srađivala je sa mnogim pjevačima i bendovima te napisala neke najveće pjesme tako da je samo pitanje ko sve Marini duguje novac.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here