Vjerojatno se mnogi još uvijek sjećaju nekih detalja kada je sahrana pjevača Šabana Šaulića u pitanju, a tada je većina javnosti po prvi puta imala priliku i da vidi Šabanovog vanbračnog sina Roberta i svi su većinom imali isti dojam da Robert, barem fizionomijom glave neodoljivo sliči na svoga oca.

Kasnije su se pojavili i mnogi tekstovi o njemu, gdje je pokazan njegov teški život, kao poluinvalida koji se snalazio u životu kako je znao i umio.

Kasnije se doznalo da ga niko iz Šabanove porodice nije zvao na obilježavanje 40 dana od smrti, što je na njega djelovalo veoma loše i osječao se istinski povrijeđen.

Loading..

Tada je za medije izjavio kako ga niko nije ni zvao ni obavijestio da će biti neko obilježavanje na Šabanovom grobu, te je otkrio da nije u nikakvom kontaktu sa svojim bratom i sestrama, a posebno ne sa Šabanovom udovicom, i da je sve više-manje saznao od svoga amidže Hasana Dudića.

Otkrio je Robert da je imao osjećaj da je Gordana Šaulić, kada ga je vidjela na sahrani htjela da u zemlju propadne i imao je osjećaj da je mogla kako da ga pogledom ubije da bi istoga časa to napravila. Istakao je da Gordana nikada nie puno marila za Šabanovu porodicu i da se nekako i stidjela svih njih, jer je smatrala da je ona na nekom većem nivou od svih njih.

Rekao je još i Robert da se on više neće obazirati na Gordanu i njenu djecu, te da će na očev grob otići kada god bude u prilici i kada bude slobodan, ali je začudio sve kada je rekao kako on smatra da je Gordana kriva za Šabanovu smrt, jer ga je tjerala da stalno bude po tezgama, a kada je nasljedstvo u pitanju, rekao je da će tražiti svoj dio jer su on i otac u nekim svojim tajnim susretima  imali neki svoj dogovor i da se nada da će se saznati da se njegov otac pridržavao toga govora kada je on i njegovo nasljedstvo u pitanju.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here