Nakon deset godina braka Verici Rakočević se ostvario NAJVEĆI SAN: DEVOJČICA JE i zove se Mila! PRISTIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA! (FOTO)

0
233

Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene. Konačno je došlo vrijeme da se malo odmaknemo od tužnih tema i vijesti koje su povezane sa crnom hronikom, a kojih je u poslednje vrijeme i previše. Dakle, shvatili ste da ćemo danas da pišemo o jednom od naših poznatijih bračnih parova sa naše domaće javne scene, a to su Verica Rakočević i njen izabranik Veljko Kuzmanović.

Oni su oduvijek privlačili pažnju javnosti zbog velike razlike u godinama, i na tu temu se oduvijek pričalo sve i svašta, ali oni nikada nisu dozvolili da to utiče na njih i njihov odnos. Kada je Verica u pitanju, ona nikada nije krila koliko je ona ponosna zbog svojih unuka, pa je tako ona na društvenim mrežama redovno obavještavala sve koliko su oni talentovani, divno vaspitani i lijepi, pa vrlo često na njenom profilu imamo priliku da vidimo njihove fotografije, počevši od najstarijih koje joj je podarila kćerka Elena Karaman, dok u poslednje vrijeme imamo priliku da vidimo i fotografije njenih mlađih unučića Mile i Nikše.

Preslatka mala unuka poznate dizajnerke je kćerka njenog sina Miodraga, dok je mali unuk sin njene najmlađe kćerke Milene, koja živi u Americi pa se tako one jako rijetko viđaju, ali tu su društvene mreže, pa tako one stalno razmjenjuju fotografije i video snimke, a isto tako razgovaraju i viđaju se putem video poziva. Njena unuka Mila živi blizu nje, pa samim tim one najviše problema provode zajedno, te je tako Verica nedavno prisustvovala njenom velikom i prvom uspjehu. Radi se o tome da mala djevojčica obožava sport, karate, pa je ona prvenstveno dobila žuti pojas i diplomu, a ponosna baka se time pohvalila na društvenim mrežama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here