NAJOPJEVANIJA DJEVOJKE JUGOSLAVIJE UMRLA U STRAŠNIM MUKAMA! Cijela Srbija oplakuje ŽIVU LEGENDU, opjevana u NAJTUŽNIJOJ BALKANSKOJ PJESMI!(FOTO)

0
220

U posljednjih nekoliko mjeseci nas je napustio veliki broj poznatih osoba, što se tiče estrade. Džej Ramadanovski, Bora Drljača su samo neki od onih koji su preminuli u 2020. godini. Neki od njih su preminuli od prirodne smrti, a neki od korona virusa.

Danas ćemo se prisjetiti jedne gospođe koja nas je napustila, ali ona nije bila iz svijeta šou biznnisa. Bila je usko povezana sa domaćim pop sastavom Bijelo Dugme. Sigurno svi znate baladu pod nazivom “Selma”. Pjesma koju je otpjevao poznati Željko Bebek.
Čovjek koji je ovu Selmu mnogo volio.

Malo prije nego je Selma preminula, Željko je gostovao zajedno sa njom na HRT-u, gdje joj je i otpjevao ovu lijepu pjesmu na uho. “Selma ne naginji se kroz prozor” je stih koji svi znaju. Selma je otputovala na studije i nikada se nije vratila svom momku. Željko Bebek je bio dobar prijatelj sa Selmom, koja je prošle godine preminula u 92 godini života.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here