NAJBOLJI PRIRODNI LIJEK ZA ČIŠĆENJE ORGANIZMA: Očistite crijeva od toksičnog otpada i drugih parazita

0
7

Svima je poznato da je za oslobađanje od mnogih bolesti sasvim dovoljno očisti crijeva od fekalnih naslaga, sluzi i ostalih parazita. Kroz naša crijeva, za 70 godina života prođe 40 hiljada litara tečnosti i 100 tona hrane, to dovodi do zaključka da se u našem stomaku nataloži skoro 15 kilograma fekalnih naslaga toksičnog otpada, koji truju našu krv , te našem organizmu nanose nepopravljivu štetu.

Činjenica da su crijeva zaprljana često svjedoče zatvori, poremećen metabolizam, prekomjerna težina, bolest bubrega, dijabetes, bolest jetre ili bubrega, loše stanje kože, kao i neke druge bolesti, počevši od artritisa do opasnih bolesti. Pomoću klistira možemo očestiti samo manji dio debelog crijeva, otprilike 40-50 centimetara, a ispiranje crijeva pomoću specijalne aparature je jako skupo i dugotrajno.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog sjemena je u stanju da potpuno očisti debela i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi za samo 3 sedmice. Ovom metodom omogućavate brzu normalizaciju težine…

Ostatak teksta možete da pročitate na linku OVDJE.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here