NAJBOLJI NARODNI “LIJEKOVI” PROTIV REUME: Srpski travar otkrio najmoćnije sastojke koji OTKLANJAJU BOL I STOPIRAJU BOLEST

0
669

U današnjem članku pišemo o narodnim lijekovima protiv reume. U Srbiji tri četvrtine stanovnika boluje od nekog oblika reumatizma. U borbi protiv tih stnja, bitni saborci su nam biljke kojima se ističu kopriva, vranilova trava, đumbir, noćurak. O najkorisnijim lijekovima protiv ove boljke je govorio poznati travar Momčilo Antonijević.

Kako spremiti melem protiv reumatizma i artritisa?

Potrebno je da blago zagrijete 100 mililitara maslinovog ulja, i da u nejga dodate komad od pet grama pčelinjeg voska. Kada se vosak otopi, dodaje se po deset kapi eteričnog ulja eukaliptusa, ruzmarina, nane ili bora. Nije obavezno korsititi četiri ulja, mogu da posluže i dva.

Nakon toga ulijte tečnu mješavinu u čistu podusu i ostavite da se stegne. Melem koji dobijete koristite u tankom sloju za blago masiranje bolnih mišića i zglobova. Masiranje je najbolje da radite uvečer. I đumbri je odličan prirodni lijek protiv bolova koje izaziva reuma.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here