Prije neki dan je na svoj posljednji poćinak ispraćen Marko Anđelić koji je imao samo 32 godine kada je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći i to samo nekoliko sati nakon svoga vjenčanja dok je razvozio goste sasvadbe u obližnje motele u kojima su bili smješteni.

Svi njegovi, posebno njegova supruga i roditelji su i danas u šoku, a na posljednji Markov ispraćaj su došli mnogi njegovi prijatelji, kolege iz Ministarstva finansija u kojem je radio, kao i mnogobrojna rodbina. Marko je sahranjen u mjestu Gornje Vrbno koje se nalazi pored Trebinja u Hercegovini i odakle je jegova porodica porijeklom.

Jedan od njegovih kolega iz Beograda je novinarima rekao kako ne može da vjeruje da je Marko preminuo i da ga ispraćaju na zadnji poćinak i da su se prije nekoliko dana radovali njegovoj svadbi, da bi već danas bili na njegovoj sahrani, te da je život veoma čudan i nepredvidljiv i da niko ne može da zna koja je njegova sudbina.

Loading..

Interesantna stvar se desila za vrijeme same sahrane. Taj čitav dan je padala kiša, ali u trenutku kada je Markov kovčeg iznesen iz kapele, čitav taj dio oko kapele je obasjalo sunce i svi su to vidjeli kao neki vanzemaljski, božji znak.

Podsjećanja radi, Marko je poginuo kod mjesta Mokri dolovi dok je razvozio svoje goste nakon svadbe. Njegova supruga se vozila u drugim kolima iza njega i vidjela je kada je Marko sa Alfa Romeom sletio sa puta i udario u stijenu. U nesreći su još dvije osobe zadobile teške povrede, dvije su zadobile lakše povrede a Marko je smrtno nastradao.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here