NA PODU STANA KOJI JE IZNAJMIO PRIMIJETIO JE PROLAZ: Kad je ga je otvorio, DOŽIVIO JE IZNENAĐENJE ŽIVOTA, EVO ŠTA SE NALAZI UNUTRA (FOTO) Share

0
1240

Daniel Carley iz Irske je na Redditu podjelio svoju priču koja se desila nakon što se doselio u Englesku gdje je unajmio stan u staroj zgradi koja datira još iz 19. vijeka.

Naime, kada se smjetio primjetio je da se u podu ispred WC-a krije nešto veoma čudno. Naravno, kao i svako što bi, odlučio je da provjeri o čemu se tu zapravo radi. Kada je malo bolje pogledao shvatio je da su to vrata, a kada ih je otvorio dočekalo ga je još veće iznenađenje. Ispod je ugledao stepenice koje su vodile do još jedne prostorije koja nije bila navedena u ugovoru o najmu.

Bio je znatiželjan pa je odlučio da istraži gdje stubište zapravo vodi i shvatio je da se ispod njegovog stana nalazi tamnica. Zajedno sa prijateljicom je nastavio istraživanje i dalje je otkrvio da se u nalazi mnogo hodnika i prolaza iz 19. stoljeća. Pronašli su i neke grafite što je značilo da je još neko bio u toj prostoriji.

Ostale slike pogledajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here