NA OVIH DESET PITANJA JE ODGOVARALA, A JEDNO JE KLJUČNO! Ovo su detalji sa saslušanja majke dečaka-ub*ce sa Vračara

0
281

Kako smo već pisali o tome, desilo se ono što je i najavljivano, a to je da je u policijskoj upravi Beograd saslušana Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića koji je 3.maja počinio masak* u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, koji je tom prilikom ubio zaštitara škole, devet svojih drugara, a ranio nastavnicu historije i pet učenika. Svrha sasušanja Kostine majke jeste da bi se utvrdilo da li je bilo zapuštanja ili zlostavljanja dječaka.

Naime, ukoliko se to ispostavi tačnim, onda će ona biti “predata” Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u dalji proces. Vjerovatno sve zanima koja su to pitanja bila postavljena njegovoj majci, a naravno da su mediji saznali deset ključnih pitanja, a od kojih je najvažnije bilo pitanje koje je glasio “Šta je poslednje što joj je rekao pre nego što je počinio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar?”. Ostala pitanja glasila su:

1.Koliko često je viđala sina, odnosno – kod koga je više boravio, kod nje ili kod oca V.K.?, 2.Da li je znala da je išao u streljanu?, 3.Ako jeste, kakav je stav imala o tome?, 4.Da li se ponašao čudno?, 5.Da li je dečak bio zlostavljan i zanemarivan, odnoso, da li mu je nešto uskraćivano, da li se žalio na nešto…?, 6.Šta je poslednje što joj je poslednje rekao pre nego što je, kako se sumnja, počinio masakr?, 7.Da li je imao neko traumatično iskustvo?, 8.Kakav odnos je imao sa njom, ocem, familijom, prijateljima?, 9.Koliko je bila upućena u njegova intresovanja i kakva su ona bila?, 10.U kakvim je odnosima bila sa ocem V.K.?

Podsjećanja radi, sada se radi na tome da Prvo osnovno javno tužilaštvo radi na tome da se utvrdi da li je Kostina majka izvršila krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica. Više informacija na ovu temu očekujemo u narednim danima. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here