Malo ljudi može ostati ravnodušan na djevojku po imenu Daniel Geimer, a njezina priča i izvedba bili su doista jedinstveni. Već 2013. godine Danielle je imala vrlo zapaženu audiciju američke verzije X Faktora, što je talent show kojeg svi znamo i kojeg imamo svugdje u svijetu.

Prije nego što je javno nastupila, Danielle nije bila toliko društvena figura, što je i sama priznala. Imala je nekako uvijek problema s odnosima s ljudima i voditi razgovor, pa joj nije bilo lako. Ipak je duboko u sebi znala da mora izaći i pokazati što zna, dok je imala poseban strah od reakcije publike.

Danielle je nešto rekla o sebi kad je išla na tu audiciju, rekavši da je počela pjevati od svoje sedme godine i da također voli mnogo čitati. Djevojka je odabrala pjesmu “Kuća izlazećeg sunca”, a žiri je bio prilično skeptičan prema njoj. Svi članovi žirija Demi Lovato, Kelly Rowland, Pauline Rubio mogli su se zapitati kako će to sve proći.

Ipak, ne možemo reći ništa osim da je Daniel itekako zna da pjeva. Bilo je i trenutaka kad ju je žiri zamolio da skine šešir dok je to radila i pokazala svoju kosu. Tadašnja reakcija žirija i publike bila je nevjerojatna i odmah je dobila apsolutno svih 6 mogućih glasova. Sada pogledajte njezin nastup i kako je žiri na sve reagirao.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here