Interes pjevača i pjevača je inherentno jedinstven, a činjenica je da su zapravo preplavljeni obvezama tijekom vikenda, kako zbog predstava i koncerata, tako i zbog drugih aktivnosti, manifestacija i uloga u kojima sudjeluju. Zračna luka Nikola Tesla krštena je slavnim osobama koje dolaze iz njihovih nastupa ili na istim polascima.

Nije neobično da se ovdje s vremena na vrijeme susreću domaće zvijezde i iskoriste priliku da nadoknade propuštenu priliku, ali kada su ih nedavno na aerodromu upoznale Lepa Brena, Seka Aleksić i Ana Bekuta i Ana Bekuta, svi su se iznenadili zbog drugih okolnosti.

Naime, pjevači su se jako voljeli, pa su odlučili napraviti zajedničku fotografiju i izaći u tom trenutku. Brzo su podijelili fotografiju sa svojim brojnim pratiocima i obožavateljima na društvenim mrežama koje su pomno pratile svaki njihov korak, i tako je izgledalo.

Loading..

Reakcije su bile brojne, ali veliki broj ljudi primijetio je činjenicu da rijetko tko može prepoznati te zvijezde da su ih susrele na ovakvoj ulici. Njihovo oslobađanje, u kojemu se pripremaju za putovanje, nije kao ono što se pojavljuje u emisijama ili nastupima, pa nije ni čudo da to ne izgleda tako. Međutim, ipak je ta razlika doista značajna, ona govori o slici koju imamo o nekim slavnim osobama i onoj koja je zapravo stvarna i vjerodostojna, a koju mnogi jednostavno ignoriraju ili zaboravljaju.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here