Britankaa Gylisa Jayne, radila je kao čistačica, a zatim je nakon poroda svoje kćeri odustala od posla, dala je otkaz, a od tada je podupire njezin suprug Ryan.

Ono što je zanimljivo i možda ćete biti iznenađeni je da on nema kontrolu nad financijama, ali ju je potpuno ostavio da odlučuje o troškovima svog kućanstva i da mu daju džeparac!

Navodi da je njezin suprug zadovoljan ovim aranžmanom, ali da ih drugi ljudi osuđuju.

Ona otkriva kako njezini prijatelji izgledaju drugačije od toga kako je nezaposlena i ljuta kad ih nazove usred radnog vremena. Jilajza smatra ljubomoru i da oni samo žele biti na njezinu mjestu.

Također naglašava da čak i ako nema posla, ona jednako pridonosi domaćinstvu, da je obitelj, a taj novac je uobičajen.

Loading..

Neki će reći da je ovo pretjerano i uobraženo od strane ove žene, majke, neki će ipak reći da je ovo savršeno, jer žene daleko bolje čuvaju novac od muškaraca, šta ipak vi mislite o tome, recite nam?

Općenito o poslu:

Poslovi se mogu kategorizirati, prema satima u tjednu, u puno radno vrijeme ili skraćeno radno vrijeme. Mogu se kategorizirati kao privremeni, izvanredni poslovi, sezonski, samozapošljavanje, savjetovanje ili zaposlenje po ugovoru.

Poslovi se mogu kategorizirati kao plaćeni ili neplaćeni. Primjeri neplaćenih poslova uključuju volontera, domaćicu, mentora, studenta, a ponekad i pripravnika.

Radna mjesta se mogu kategorizirati prema razini potrebnog iskustva: početnoj razini, pripravničkom stažu i suradnji.

Neki poslovi zahtijevaju posebnu obuku ili akademski stupanj.

Da li ste vi zaposleni ili ne, radi li vam partner?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here