Aleksandra Prijović  je nedavno bila pozvana na žurku jednog medija a za tu priliku se obukla provokatvno. Došla je bez Filipa.

Naime Prija jeodlučila da za ovu priliku obuče elegantno crno odijelo i to – bez brusa!

Naime ona je sve tio upotpunila dubokim dektolteom, kao i srebrenim kaišem i naušnicama od srebra. A došla je u pratnji kolege i kuma Ace Pejovića. Prija je zaista bila predivna. Njena kombijancija je perfektna, a mnogi se pitaju gdje joj je Filip.

filip-i-prija

Obzirom da je došla u ovakvom izdanju mamila je pogled svih. Zaista je prava riba, čak i nakon poroda njeno tijelo je u dobrom izdanju, vjerovatno su za to zaslužne vježbe.

Prija se vartila u formu odmaj nakon poroda, a izgleda da planirjau jopš jedno dijete. Naime, jedna proročica je otkrila hoće li Aleksandra roditi. Prema saznanjim a Aleksandra će Filipu roditi još jednog sina, tako da će Aleksandar dobiti brata.

Prija je stekla popularnost kada se pojavila u Zvezdama Granda,  tu je odluično pjevaal ali najbolje joj stoje balade, jer ona nerma baš energije za neke ritimične pjesme., ali zatoodlično pjeva one slabijeg ritma.

69936409-740186956410911-7886816086559063208-n

Njene ppjesme poput pjesme “Klizav Pod” su doživjele oravu popularnost, a nedano je izdala pjesmu neponosvljivo, ali fanovi nisu baš bili zadovoljno. Sigurno Prija nije ni slutila da to neće bap dobro proći .

Ali je zatio Bogata sirotinja doživjela veliki uspjeh. Fanovi su kliknuli na tu pjesmu.

DSada čekamo da viidmo šta je sljedeće šta će Prija sporemiti, da li vi jedva člekate, ili ne? Šta mslite o njoj?

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here