Šta vi govorite za vrijeme intimnih odnosa?

Naime jedno istraživnje je otkrilo šta muškarci vole čuti tokom intimnih odnosa kao i rečenicu koju nikako ne biste smjeli govoriti.

Dobar dio je odgovorio da vole kada žene lažu “Tako je dobro”, zatim nešto manji postotak njih je reako da voli kada žena kaže “Želim te”. Još manji ali ne beznačajan postotak odogvora je bio da se muškarcima sviđa kada su žene oduševljene veličinom “muškog ponosa”. Također vole kada žene kažu da ne prestaju sa tim što rade.

S druge strane ima jedna rečenica koju  ne biste trebali govoriti, odnosno pitanje a to je “Da li je napokon ušao”. To je nešto im ubija volju za odnosima. Mnoge žene usljed nezadovoljstva prigovaraju svojim partnerima a i ne zanju da time diretno narušavaju njegovo samopouzdanje.

Kako očekujete da će neko biti bolji u krevetu ako mu stalno prigovarate za nešto? Trebate mu reći neke stvari koje će ga navesti da se osjeća krajnje opuštenim dok je sa vama, zar ne, a ne da bude obratno.

Dakle ako imate problema šta izgovoriti zapravo pitajte svog muškarca šta mu se najviše sviđa. Jedino tako ćete imati pravi odnos.

Prije toga razgovarajte, recite mu ša vas uzbušuje, šta želite da uradi. Ukoliko samo jedno želi da mu se udovoljava onda tu nema zdravog odnosa u bilo kojem smislu. Morate zajedno raditi na vašem odnosu, i u životu a i inače u krevetu. Ukoliko osluškujete potrebe jedno drugog i pokušate udovokjiti onda ćete oboje na kraju biti ispunjeni.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here