Magazin Najnovije Zanimljivosti

MUŠKARCI KOJI IMAJU MIŠIĆE SU NAJGORI PARTNERI: Naučnici potvrdili! Više ih nećete ni pogledati kada OVO pročitate!

Istina, svi mi volimo da dobro izgledamo, a da nemamo viška kilograma ili raznih masnih naslaga, ali isto tako jako nam je teško skinuti te masne naslage kada se one nakupe na našem stomaku.

Onda dolazimo do te faze kada trebamo rpriznati sebi da smo se ugojili i onda krenuti raditi na tome kako bismo skinuli taj višak. Poered, toga jako je teško održati kontinuitet u vježbanju i zdravoj ishreni kada živimo na ovim prostorima i kada je balkanska kuhinja zasnovana na masnoćama.

Međutim, ima onih koji uspjevaju u tome, i svi mi volimo da vidimo muškarca koji je isklesan i koji je lijepo građen.
To je sasvim normalno, i većina dama će da na ovo pitanje odgovori potvrdno, ali naučnici na osnovu istraživanja koje su sproveli su otkrili da mišićavi muškarci spadaju u kategorjiu najgorih partnera.

Ovo istraživanje je sprovedeno na Univerzitetu u Vestminsteru, a u njemu je učestovavalo preko 300 muškaraca, a rezultati su pokazali da mišićavi muškarci jesu slab i loš materijal za vezu.
Prema ovom istraživanju se pokazalo da to što je muškarac mišićavijij, veće su šanse da se prema ženama ponese se*istički i to sa malom dozom poštovanja.

Sa druge strane većina žena će dati prednosti ovakvom tipu muškaraca jer on prema nekim ocjenama predstavlja idealnog muškarca.

Pored toga ovo istraživanje je pokazalo da oni muškarci koji se u braku smatraju privlačnijim u odnosu na ženu, skloniji su prevarama.

Ono oko čega sui se naučnici složili jeste da dame u životu biraju jedan miks, da za brak traže muškarce sa ženstvenijim karakteristikama, a za vezu za jednu noć nekog mišićavog muškarca.

Da li se vi slažete sa rezultatima ovog istraživanja?