MUŠKARAC 24 SATA NIJE SILAZI0 SA SUPRUGE: Kažu da od viška glava ne boli, ali nakon maratona preti mu 0ZBILJNA KAZNA!

0
263

Intimni odnosi su tema o kojoj vrlo često imamo priliku da čitamo na društvenim mrežama, u vidu raznih priča i ispovijesti koje nam dolaze iz svih dijelova svijeta, a koje se odnose na razna iskustva ljudi koji svoje priče žele da podijele sa svima. Tako je slučaj i sa našom današnjom pričom, a radi se o jednom čovjeku i njegovoj i više nego interesantnoj priči.

Dakle, Njemac čiji identitet još uvijek nije poznat sada je u jako teškom stanju u Italiji, a sve jer je on imao intimne odnose koji su trajali 24 sata. Čovjek starosne dobi od 50 godina imao je odnos sa svojom suprugom i oni su se navodno ludo proveli nakon što su oboje uzeli ekstazi, a bili su u njegovom stanu. Tamošnji mediji pisali su o tome da je on i ranije imao problema i da je upravo ovog mjeseca nešto ranije dolazio u bolnicu, a sada nakon nedjelju dana od kako je on primljen, njegovo stanje je opisano kao ozbiljno.

Ovaj čovjek se trenutno nalazi na odjeljenju intenzivne njege, a još uvijek prognoze nisu poznate, a kako su lokalni mediji pisali, on je imao septički šok, koji je uzrokovao nekrozu peni*a i skrotuma. Ukoliko niste znali nekroza pen*sa je termička povreda, riječ je o posebnoj vrsti povrede koja nastaje kao posljedica djelovanja toplote, hladnoće ili hemijskih materijala. Ukoliko se ipak vodimo nepotrebnom amputacijom pe*isa koji se slučajno desio, onda prognoze ovog čovjeka mogu biti jako ozbiljne. Još jedan nesrećan slučaj desio se prošlog mjeseca u Italikji kada je ljekar, koji se sada nalazi pod istragom pacijentu amputirao penis zbog tum*ra, za koji se kasnije ispostavilo da ga nije ni bilo…

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here