Dok mediji u Srbiji žale na vjenčanje Harisa Berkovića i Rade Manojlovića u posljednjih nekoliko dana, “Dnevni avaz” je uradio intervju sa pjevačevim ocem Mirsaka Berkovića poriče te optužbe.

Rada i Haris već su nekoliko godina u vezi s povremenim prekidima, ali o tome nikada nisu javno govorili. Harrisov otac potvrdio je da su imali turbulentnu vezu, govoreći nam da se često svađaju, ali i da je to normalno.

  • Činjenica da će se Rada i Haris vjenčati velika je laž, a neki mediji u Srbiji sami nagađaju. Oni su još uvijek zajedno, iako je njihov odnos turbulentan – kaže Berković za “Avaz”.
    Istina je, ističe on, da je njegov sin proveo više vremena u Beogradu nego u rodnom Gradačcu, ali uglavnom zbog posla.
  • Haris provodi puno vremena u studiju, a često se izvode i predstave. Što se tiče njihovog odnosa, moglo bi se reći da su prevladali krizu, ali suza je sada. Ne govore o vjenčanju jer su usredotočeni na posao i vjeruju mi ​​da je njihovo vjenčanje na posljednjem mjestu. Jednostavno, to uopće nije njihov prioritet – Mirsad je iskren.

Prije nekoliko mjeseci Rada i Haris bili su u ozbiljnom sukobu.

“Strasti su se sada znatno smirili i nije kao prije, iako se svađaju i svađaju svakih pet ili šest dana, kao i mnogi drugi parovi”, kaže Berković, dodajući kako žive zajedno u Harisovu stanu u Beogradu i ponekad zajedno dolaze u BiH.

Loading..

Danas je Rada Manojlović jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih pjevača domaće glazbene scene. Zbog svoje skromnosti i širokog osmijeha, publika ga je jako voljela, a svaka joj se pjesma naziva hit.

Karijeru je započela u “Zvijezdama Grande” 2007. godine, gdje je osvojila drugo mjesto. U to vrijeme Rada je izgledala potpuno drugačije nego danas, a kad se pojavila na audiciji za “Zvijezde Grande”, izgledala je kao svaka prosječna djevojka.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here