Ceca je navodno dala jednu krajnje čudnu izjavu.

Naime, na jednom od portala se pojavila Cecina izjava da će njen sin Veljko biti humanitarni radnik kao i njegov pokojni otac Arkan. Jedan od sarkastičnih komentara na ovu izjavu je glasio, parafraziramo Da, inače je naš Arkan bio humanitarni radnik u Bosni, pomagao je ljudima.

Svi se pitaju da li je ona ova zaista izjavila, ili su mediji pogešno prenijeli. Moguće da je neko lažno prenio ili izobličio izjavu. Većina ljudi zna šta ej sve Arkan radio i ne mogu pojmii da je on bio neki humanitarni radnik. Inače Večljko je rekao kako će se boriti za Srbiju i Kosovo. Mnogi navode da će krenuti očevim stopama.

Ceca je i više nego ponosna na svog sina Veljku koji inače gradi karijeru u ringu. Sva ponosna priprema svatove ali neće da kaže koji datum. Izgleda da će to biti tek sljedeće godine.

Inače u posljednje vrijeme Ceca dominira izjavama, a mediji odmah prenose sve. Njena kćerka Anastasija je nedavno dovela u Cecinu vilu svog dečka Đorđa. Ona to nije prije radila, ali otkako je veljko počeo da dovodi Bogdanu onda je i ona krenula.

Mnogi sumnjaju da ne želi da samo Veljko tu bude, a poznato je da će, nakon što se Veljko pženi, tu živjeti sa svojom ženom. Šta vi mislite o ovoj porodici? Mnogi ih osuđuju, a otako je Anastasija počela da snima pjesme, ne prestaju vijesti o njoj. Ona ima dva dobra hita Rane i Ti i ja,a uskoro ide njen album.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here