MOKA SLAVNIĆ IZNEO SAV PRLJAV VEŠ ANE I ZVEZDANA: Bez dlake na jeziku otkrio kakve je uvrede i psovke dobijao! (VIDEO)

0
334

Nastavljamo da se bavimo sa temom rijaliti, a dešavanja u Bijeloj kući je nikada više, i to na nekoliko frontova, a ne znamo koja od koje je više zanimljivija, mada moramo da kažemo da je i dalje u planu veza preljubnika Anđele i Zvezdana, koji poslednjih dana ne prestaju da šokiraju javnsot sa svojim skandaloznim ponašanjem.

Kada su oni uplovili u vezu, skoro svi su ih osudili, a veoma mali broj je onih koji su im pružili svoju podršku, a jedan od njih jeste i Zvezdanov otac, Moka Slavnić kojem je sinovljeva sreća na prvom mjestu. On je sada u nedjelju bio gost u studiju kod Dušice Jakovljević gdje je govorio na ovu temu, pa se dotakao i Zvezdanove nevjenčane supruge Ane koju je on javno prevario, pa je tako Moka na samom početku rekao sljedeće:

“On je došao iz jednog sveta, da kažem na Havaje. Ja sam bio šokiran koliko je dao pristup ljudima. Sad mu zameraju što je prijatelj sa svima. To je rekao jedan degenerik. Zvezdan se snašao kako je trebalo da se snađe. Pravdoljubiv je, voli da bude ženski zaštitnik. Njemu se desio život, ne može da se vrati više. Njegova bivša je danas u “Premijeri” rekla da su 4 godine zajedno, ja to nisam hteo pre da kažem. To što su bili u mladosti, parcijalno su bili. 7 i po, pa 2 i po, pa 4 i po. Bio sam izvređan, da sam kao čovek nula. Hvala joj. Ali ona je povređena žena, ima prava. I važno je da li je 4 godina ili 15. Nije isto. Ali ja to ne umanjujem. I da kažem, ako nema burme, ne može devojka da bude švalerka ili ljubavnica. Ne pravim razliku između bračne ili vanbračne. Ali za Anđelu je to razlika i ja sam na njenoj strani”, rekao je on. Detaljnije u video snimku ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here