Moja mama vara tatu sa upola mlađim muškarcem. Znam sve to i više puta sam joj pomogao da se iskrade, bio sam njen alibi sa ocem.

Prošlog petka nazvala me je i rekla da će kasniti na posao iz poznatog razloga i da pristajem na nešto sa ocem. Ručao sam i kad je došao moj otac rekao sam mu da je moja mama otišla u kozmetički salon kako bi uradila nokte. Međutim, prolazili su sati i mama nije ni došla ni zvala.

Poslao sam joj 3 poruke na koje ona nije odgovorila, moj otac se već naljutio, rekao je nekoliko ružnih rečenica i zatim šok. Telefon je zazvonio, a kad sam ga odgovorio, čuo sam majku kako kroz plač plače da se više ne vraća, da je napustila posao i da napušta i nas i tatu i mene i da je na putu za Švedsku …

Kaže da je to dugo planirala, ali da nije imala hrabrosti i hrabrosti da mi to kaže u lice. Mnogo me je povrijedilo, razočaralo … Bio sam joj podrška u onome što radi, stao sam uz nju, mislila sam avanturu, jedan život, pusti da uživa u tome i otišla je. Ne znam kako ću živjeti bez toga, upropastila je sve, sve. ”

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here