Davor Dragičević je trenutno moižda i najpoznatija osoba u Bosni i Hercegovini. Nedavno je nestao i niko ne zna gdje se nalazi.

Naime Davor je rođen u Sarajevu davne hiljadu devetsto šezdeset i sedme godine i u Sarajevu je proveo svoj život do pete godine kada su mu se roditelji razveli. Njegova majka je otišla u Libiju , a njegov otac je otišao u Švicarsku a i sam Davor je nešto kasnije otiša kod majke u Libiju.

HILJADU DEVETSTO OSAMDESETE DAVOR SE VRATIO U bOSNU KADA MU JE BILO SVEGA DESET GODINA I NASTANIO SE KOD BABE I DJEDA U BANJALUCI.

Dragičević je prije nekoliko mjeseci prvi puta za medije otkrio sve o svome životu, svome, rođenju, odrastanju, te njegovom životu bez adekvatnog roditeljskog staranja, učešću u ratu kao pripadniku vojske Republike Srpske, o tome kako je bio ranjen te o tome kako je spasio vlastiti život te o događaju koji mu je potpuno promijenio život. Naime, on je istakao da mu je trenutak kada je pronašao sina u kanalizaciji potpuno promijenio njegov život.

Video možete pogledati OVDJE

On je istakao da je imao jako lijepo djetinjstvo i da ga njegovi baka i djed nisu vaspitavali nego su ga usmjeravali. On je rekao između ostalog da je i on svoga sina na taj način tretirao te da je devedeset i prve godine otišao u Italiju kako bi pronašao posao ali se već u martu devedeset i druge vratio u Bosnu kao dobrovoljac vojske Republike Srpske.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here