Neka istraživanja su pokazala da svaka žena u prosjeku, svake godine potroši na hiljade eura samo na donji veš , a još frapantnije zvuči informacija da u toku jedne godine svaka žena potroši tačno dvije sedmice na biranje i razgledanje donjeg rublja.

Samo žensko donje rublje ima više važnosti u životu svake žene. Prije svega tu je onaj higijenski aspekt, na koji svaka žena pazi i svaka žena voli da ima više rublja u svojoj kući tako da po potrebi može i češće da ga mijenja zavisno od situacije u kojoj se nalazi.

Mnoge žene naravno vole da nose i seksi rublje, sa kojim će da zavedu svoga muškarca a pomalo i da začine svoj seksualni život ukoliko je isti zapao u neku monotoniju ili kolotečinu.

Mnoge žene priznaju da sama spoznaja da na sebi imaju kvalitetno i seksi rublje dosta doprinosi da im raste samopouzdanje i one se same osjećaju sigurnije u svome poslu i djelovanju u svome okruženju.

Loading..

Međutim, iako svaka žena nosi rublje, malo koja je obratila pažnju na unutrašnji džepić koje imaju svake iole kvalitetnije gaćice, i vjerojatno se malo koja žena i zapitala čemu taj džepić u stvari služi.

Naime, kako stručnjaci kažu, razlog za ovaj dodatni komad tkanine na svakim ženskim gaćicama je čisto higijenske prirode i ono što se zna da je taj dio uvijek napravljen od pamuka, kao i da služi kao dodatni zaštitni sloj kod nekih nezgoda, kao kod menstrualnih dana, kod lučenja sekreta, kao i kod nekih drugih stvari kojima su žene sklone.

Zbog toga svaka žena ubuduće treba da pazi kod kupovine rublja da njihove gaćice imaju ovaj dodatni džepić, ali isto tako je i potrebno da bude napravljen od čistog pamuka.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here