FILIP ŽIVOJINOVIĆ JE NAJSTARIJI SIN NEKADAŠNJEG PROSLAVLJENOG TENISERA SLOBODANA BOBE ŽIVOJINOVIĆA, POKAZAO JE SVIMA TAKO KAKO SA SVOJOM MAJKOM UMIJE UŽIVATI, ONA SE RIJETKO U JAVNOSTI POJAVLJUJE, A DALEKO OD BEOGRADA ŽIVI VEĆ GODINAMA.

Nije dugo pokazivao fotke sa Zoricom, njegovom majkom, koja je inače i prva supruga Bobe Živojinovića bila, a Filip je sada odlučio da sve to promijeni

U njenom društvu je uživao, njih dvoje su zajedno i ručali, oni su se slikali, objavili su fotku na društvene mreže. Njegovi pratioci su komentarisali njen izgled naširoko, poručili su kako je ona prelijepa žena i da mnogo mlađe izgleda nego što godine zaista prikazuju.

Inače, Zorica Nakić je udata za nekadašnjeg košarkaša Ivu Nakića, sa kojim je dobila sina Marija, koji je inače supertalentovani košarkaš i velika budućnost srpske košarke u budućnosti.

Jeste li vi znali za to ili ne, možete nam sami otkriti šta ste sve znali o braku Zorice?

Prije oko dvije i pol godine Ivo Nakić počeo se baviti menadžerskim radom. Bivši igrač Cibone i Partizana sada je zaposlenik američkog agenta BDA, Bill Duffy, menadžer sa šest ureda u SAD-u i četiri u Europi. – Duffyjev glavni čovjek u ovom dijelu svijeta je Rade Filipović. Bio je fitness trener Partizana kad sam igrao za taj klub. Rade je otišao u Sjedinjene Države i postao agent, pa su mi ponudili posao kao tvrtke kao tvrtke.

Ja sam komunikativan, volim ocjenjivati ​​igrače, pregovarati, putovati. Velika Cibonina Nada Nakić živi u pokretu između Rijeke, Ljubljane, Zagreba i Beograda. U Rijeci je rođen, Zagreb je najjači košarkaški centar, a njegova supruga s dvije kćeri je u Beogradu. – Dvije godine živio sam u Njemačkoj, u Würzburgu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here