Mladoženja ugledao nevestu PRVE BRAČNE NOĆI i prestravio se: To mu nikada nije pokazala, traži razvod

0
281

Još jednu veoma zanimljivu priču vam donosimo u nastavku, a sami ste po naslovu mogli da zaključite o čemu se radi. Dakle jedan par koji je iz Alžira je odlučio da se vjenča, a koliko neobičnu svadbu su napravili, da su zbog iste završili čak i u vijestima nakon prve bračne noći. Vjerovali ili ne, kada je mladoženja vidio svoju nevjestu bez šminke, toliko se šokirao da je odmah zatražio razvod.

Naime, dvoje Aližiraca, čija imena nisu poznata javnosti, vjenčali su se na svečanoj ceremoniji, na kojoj je mlada bila dotjerana kao nikada u životu. Nakon što se veselje završilo naravno da je uslijedila i prva bračna noć, pa onda i jutro nakon bračne noći, mlada je skinula profesionalnu šminku, kada ju je mladoženja ugledao bukvalno se šokirao. On nikada ranije nije vidio svoju sada suprugu bez šminke i nije mogao da vjeruje kako izgleda bez iste.

Odmah sljedećeg dana on je zatražio razvod, ali pored toga on sada od nje ztraži i odštetu zbpog stresa koji je preživio. Njegov advokat je u dokumentima naveo da je mladić “pomislio da je u kuću ušao lopov” kada je vidio mladu bez šminke. Mladoženja zahtjeva i da mu “buduća bivša” supruga isplati 20.000 dolara odštete. Vaša mišljenja o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here