MLADOŽENJA JOJ SE NIJE POJAVIO NA VENČANJU: Kada sam poslala drugaricu po njega u stan zatekla je prizor zbog kog mi je pozlilo! Ispovest mlade koja je potresla svet! (VIDEO)

0
343

Danas vam donosimo jednu nevjerovatnu priču, koju je jedna djevojka odlučila podijeliti sa svima, a radi se o tome da se njoj cijeli svijet srušio i to u samo jednom danu, a da stvar bude gora, to je bio dan njenog vjenčanja, kada je ona zapravo saznala pravu istinu o svom vjereniku. Svoju priču započela je tako što je rekla da su se oni upoznali u jednom klubu, te da su postepeno oni se družili sve više i više.

Ona je rekla i to da je njemu toliko vjerovala da mu je otkrila i to da je ona možda neplodna, a njenu ideju da ona zamrzne jajne čelije je on podržao, i cijelo vrijeme je bio uz nju. Za doček nove godine oni su bili u Čikagu gdje je on nju zaprosio i ona je tada bila najsrećnija na svijetu. Počeli su da žive zajedno i dogovorili su se da plaćaju po pola sve troškove, a onda je rekla kako je on uvijek tražio neko opravdanje i uvijek je imao neki izgovor, a onda je rekla i to da joj je to itekako smetalo, ali da nije htjela da mu pokaže jer nije htjela da novac njima predstavlja problem. Čak i kada su počeli da organizuju vjenčanje, on se u potpunosti uključio u to jer je htio da taj dan njima bude savršen.

Zatim je rekla kako je njen tata odlučio da sve troškove vjenčanja plati on, i nije mario što je u pitanju velika svota novca, on je htio da plati sve samo da bi njegova kćerka bila najsrećnija. I kada je došao taj dan sve je djelovalo super, do momenta kada je ona došla na mjesto gdje je slavlje i vjenčanje trebalo da se održi. A onda je vidjela da njega nema, a pored toga tu nije bio niko ni od njegovih zvanica, te je ona odmah shvatila da nešto niej uredu. Zamolila je jednu svoju prijateljicu da ode do stana u kojem su oni bili, a kada je tamo otišla imala je šta i vidjeti, odnosno njega nije bilo, a nije bilo ni pola stvari iz stana, te se na kraju ispostavilo da je on nju prevario, ostavio na dan vjenčanja a pri tom ju je i opljačkao.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here