Kako se približava kraj ove sezone rijalitija Parovi tako je i napetost među svim takmičarima sve veća, jer finale je tu, uskoro će se znati i pobjednik, ali na neki način sve više i više na vidjelo izlaze neke stvari kada su pojedini takmičari u pitanju.

Posebno je javnosti interesantno sve ono što se dešava između famoznoga para kojeg čine Milijana Bogdanović i Milojko Božić, a posebno mnoge interesuje da li je njihova veza prava i ima li šanse da opstane nakon rijalitija.

Tako je ovih dana Vesna Rivas po svome običaju predvidjela Milojku njegovu budućnost, a po Vesni se ovaj starac u budućnosti baškari pored žene, ali nije u pitanju Milijana. Prema mišljenju Vesne, a na iznenađenje mnogih takmičara, ali i javnosti u pitanju je Natalija, koja kako Vesna tvrdi, nikada neće napustiti Milojka.

Sama Milijana nikada nije krila da je veoma ljubomorna osoba i svi smatraju da će joj ovakav razvoj događaja veoma teško pasti, i svi nekako se plaše njene konačne reakcije jer je za mnoge vidljivo da je Milijana na ivici nervnoga sloma

Vesna je u svome predviđanju rekla Milojku kako jasno vidi kako ga vole mnoge žene, ali da se Natalija posebno ističe u tome te se Vesni čini da će baš Natalija ostati sa Milojkom do kraja života, a ujedno je i dodala, malo kroz šalu ali i kroz zbilju, da bi najbolje za Milojka bilo da upravo Nataliji ostavi penziju i svu imovinu

Vjerujemo da tek sada, nakon ovih Vesninih proricanja i predviđanja ima da nastane prava pometnja u Parovima.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here