Mlada 34 godine mlađa, venčanica kao iz prošlog veka! Nikad viđene fotografije sa venčanja Ružice i Željka Bebeka! ŠOKIRAT ĆETE SE!

0
785

Mnogo je novosti koje nam dolaze sa naše domaće scene pa u poslednje vrijeme nekako i ne uspijemo da ispratimo sve, ali ipak o onim najzanimljivijim se dosta piše ali i priča. Po naslovu ste i sami mogli da zaključite da ćemo mi danas da pišemo o Željku Bebeku, koji je jedan od najboljih pjevača koji se u poslednjih nekoliko godina pojavio na našoj domaćoj estradnoj sceni.

Mada mi danas nećemo pisati o njegovoj uspješnoj karijeri, nego će naša današnja tema da bude njegov privatni život. Pjevač se nekoliko puta ženio, a njegovo treće po redu vjenčanje je po svemu sudeći bilo nezaboravno, a njegova izabranica Ružica od njega je mlađa čak 34 godine, ali upravo sa njom on je pronašap svoju sreću. Nije bilo potrebno puno vremena da on padne na ljepotu ove dame, a oni su 6.aprila 2002.godine stali pred matičara i izgovorili sudbonosno “da”.

Upravo tog proljeća, njegovo vjenčanje bilo je jedno od najvažnijih događaja na hrvatskoj javnoj sceni, ali i šire, dok su tog dana sve oči javnosti bile uprte ka prelijepoj plavuši, koja je blistala u elegantnoj, svedenoj vjenčanici, a mladoženja je obukao crno odijelo sa košuljom, koja je dodatno istakla njegovu muževnost. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here