MINUT PRE UŽASA POČEO JE DA ZAVIJA Golman otkrio kako je pas spasao njegovu ženu prave katastrofe

0
346

I danas u cijelom svijetu glavna tema jeste razoran zemljotres koji je pogodio Tursku na granici sa Sirijom. Prema poslednjim informacijama poginulih je skoro 8 hiljada, s tim da se ta brojka mijenja iz sata u sat, isto kao i broj povrijeđenih. Prema daljim informacijama ovaj zemlnotres jedan je od najvećih ikada u historiji ove države, koja je odmah poslije prvog zemljotresa proglasila 4 stepen, što automatski znači da oni traže i trebaju pomoć drugih država.

Kako smo već naveli veliki je broj nastradalih, a među njima je i poznato ime iz svijeta sporta, a radi se o turskom golmanu. Međutim, tamo se nalazi i Goran Karačić, koji je golman Adane Demirapora, i koji je na svu sreću na sigurnom, a koji je rekao sljedeće: “Juče smo doputovali u Istanbul, gde je danas trebalo da igramo sa Umranijesporom. Međutim, sportski direktor nam je upravo javio da je sve otkazano. Ma kome je sada do fudbala, bitnije je spašavati živote”, rekao je on pa je dodao: “Svi smo još u šoku. Supruga mi je ostala u Adani. A prve informacije odatle su katastrofalne. I u mom stanu su napukli zidovi, ne znam… Čekamo privatni let za povratak u Adanu”.

On je rekao i to kako je njihov pas zapravo spasio njegovu suprugu: “Sreća da je naš pas počeo da zavija minut pre, tako da ju je probudio. Kada je, kako kaže, zemljotres već dobio na snazi, pokupila je naše dokumente i izašla na ulicu. Trenutno u Adani vlada haos, kao i u celoj južnoj Turskoj. Kako sam saznao i video, Adana je polurazrušena, ali možda je i najbolje prošla u toj kompletnoj regiji koju je pogodio zemljotres”, rekao je Karačić za kraj.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here