Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije ovih mladih djevojaka, koje u školu dolaze kao da su krenule u provod.Zapitat ćete se da li ova djeca imaju roditelje kod kuće ? Vjerovatno da imaju i oni ih uče o odgoju i o tome kake trebaju dolaziti u školu ali one su dosjetljive. Mnogo je slučajeva presvlačenja po wc-ovima tako d au školu dođu u jednoj a završe u savim drugoj – provokativnoj odjeći .

Tu su kratke suknje, uske haljine, providne helanke . Nema više nikakvog kodeksa oblačenja niti  su škole učinile nešto po tom pitanju sve do ove godine. Od sada je uveden način oblačenja za čije će se kršenje kažnjavati .  Ono što je još  strašniej je to  da djevojčice se slikaju    na času u provokativnom izdanju i vsoje slike šalju momcima koji idu u  tu istu školu .

To se ne dešava samo u  svijetu nego i kod nas . Ono što ćete danas vidjeti snimljeno je u jednoj osnovnoj školi u Rusiji . Tinejdžerke u Rusiji su  pomutile um mnogima.Pogledajte u nastavku njihove odjevne kombinacije kao  da su krenule u grad  i šta rade kako bi privukle pažnju.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here