Iako je vjenčanje Milijane Bogdanović i njenog 53-godine starijeg partnera Milojka Božića, koji ima 74 godine, jako pratilo pažnju medija, svi su primijetili da s njegove ili njezine strane nema ni članova obitelji. Jedini član obitelji Milijane koji je odlučio prisustvovati njenom vjenčanju bila je njezina baka Dana, koja je samo četiri godine starija od mladoženje Milojka.

Milijanina baka rekla je za Blic da je uvijek željela poštivati ​​izbore svoje unuke i da joj nikada neće stati na put od sreće, pa čak ni nakon što je izabrala partnera između kojeg je razlika u godinama tako velika, nije htjela ona također izražava protest protiv Milijane, kao što je učinila i njezina uža obitelj koja se kasnije odrekla Milijane nakon što je ušla u reality show Parovi.

U nastavku vam donosimo kako izgleda baka Miliajane i kako se sredila za vjenčanje svoje unuke.

Međutim, svi su komentirali da je Milijana ovom prilikom zaista lijepo izgledala i da je uspjela uhvatiti sve prisutne nespremne. Zanimljiv detalj je da je Milojko zajedno s Milijanom odabrao vjenčanicu, jer se nisu pridržavali tradicionalnog vjerovanja da mladoženja ne može vidjeti mladenku prije vjenčanja. Ona je na ceremoniji izašla i iz njegove kuće, jer su godinama živjeli zajedno. Što još mislite o njihovoj vezi, imaju li vašu podršku ili mislite da je dobni jaz prevelik?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here