Milojko ostao sam?

Nedavno je bila svadba Miljane i Milojka, a pos vemu sudeći Milljana nije mogla dugo da ostane pored njega.

Umjesto d provode prve dane zajedno, ona je otišla u provod sa drugaricom.

Rezultat slika za milijana i milojko

Na njihovoj svadbi je bilo dosta učesnika iz rijalitija. Svadba je bila skromna sa oko 180 zvanica, a Miljana je bila u vjenčanici španskog kreatora. Vjenčanica je bila od svile sa dekolteom. Miljana kaže da se nije strogo držala nekih običaja, pa tako nije izašla iz svoje kuće negp iz Milojkove.

Milojko Miljana su već prije godinu dana označili datum svadbe, a malo je ko vjerovao u to, mislili su da izmišljaju i da je to lađna priča kako bi dobili na popularnosti. Međutim došao je i taj dan kada su jedni drugom rekli sudbonosno Da.

Rezultat slika za milijana i milojko

Miljana je vidno sretna, a trenutno žive na selu u Milojkovoj kući. Pričalo se da će živjeti u vili u Zemunu. Inače Miljana je odlučila da se četiri dana provede sa koleginicom, a Milojko nije imao ni momačku večer.

Šta vi mislite o njihovom vjenačnju i o svemu tome? Mnoge je začudila činjenica da ona ima 21 godinu a on je ja zagazio u sedamdesete. Danas je još uvijek tabu tema o ovakvim vezama i brakovima, ai dešava se.

Rezultat slika za milijana i milojko

Mnogi osuđuju ako su partneri puno stariji ili mlađi jedno od drugog. Nekako je uvijek bilo normalno da je muškarac par godina stariji ali ne više od 10, sve preko se smatralo malo izopačenim. Danas je sasvim normalno da muškarac bude deset godina – mlađi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here