Ovih dana jedan od najkontroverznijih parova na našim prostorima, Milijana Bogdanović i njen 53-godine stariji „dečko“, Milojko Božić, stali su na ludi kamen i odlučili sudbonosno razgovarati sa mnogim svjedocima koji su bili tamo da ih obilježe ovim posebnim dan mladencima, a ono što joj je zapelo za oko bilo je da nisu prisutni ni njezin ni rodbina.

No, što se tiče Milanove obitelji, svima je već poznato da su se odrekli Milijane zbog veze iz koje se nije željela odreći, a dodatno ih je uvrijedila pristajući biti dio rijaliti programa. Međutim, ona se nije pokajala zbog tih odluka, a sada je ispunila svoj dugogodišnji san da postane MIloikova supruga. Kako već dugo žive zajedno, ona je napustila njegovu kuću, a neke od fotografija te kuće donosimo vam u nastavku našeg današnjeg članka.

Mnogi su pretpostavili da je Milijana zapravo s Milojkom jer je bio bogat, ali sudeći po njegovoj skromnoj kući, istina je daleko od toga, pa ipak ona i dalje ima neke osjećaje prema njemu i što joj on može pružiti u životu.

Mnogi su bili sumnjičavi da će njihova veza preživjeti suparnički program, i mislili su da će moći riješiti sve one sukobe koje su imali dok su bili u vjerskom programu, ali bili su očito još vezaniji nego što su se svi činili u početku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here