Od kako se pojavila u javnosti i kako se saznalo za nju Milijana Bogdanović ne prestaje da iznenađuje sa nekim svojim postupcima, kao i sa nekim svojim izjavama koje se tiču njenoga prošlog ali i sadašnjega života

Pa se tako zna da Milijana, koja je nedavno sa svojim Milojkom postala i učesnica rijalitija Parovi, nikada nije krila da voli mnogo starije muškarce pa je tako priznala da je prije veze sa Milojkom koji ima 74 godine bila u vezi sa izvjesnim ”Komšijom” koji je imao tada 68 godina kada je bila u vezi sa njim i kojeg je navodno tjerala da se razvede zbog nje, te da su bili u vezi kada je ona imala samo 17 godina.

Pa je tako Milijana u nekim neobaveznim razgovorima sa ukućanima priznala kako je taj komšija iz njenoga sela, te da poznaje i njene roditelje te da je bio čest gost u njihovoj kući. Njihov kontakt je kako je rekla Milijana prvo ostvaren preko Facebooka, a onda su razmijenili brojeve telefone i počeli su da se muvaju, kako je ona rekla, i to nakon samo mjesec dana.

Dodala je i Milijana da su pokušali da kriju svoju vezu, ali malo je selo, pa se ubrzo saznalo za njih. Priznala je Milijana da je sa komšijom išla i na Zlatibor, te da je dolazila s njim i kod roditelja u Užice, a kada je tražila od njega da se razvede i kada je on to odbio burno su se posvađali, tako da ga je ona gađala i pogodila telefonom i to je i bio razlogom njihovoga prekida.

Zatim je Milijana krenula i da loše priča o ženi toga ”Komšije” i kako ju je provocirala preko telefona pitajući je gdje joj je muž, a sa druge strane ni Milojko nije ostao dužan za svoje priče, pa je priznao da je jedno dvije godine živio bukvalno kao biljka, jer je nesretnim slučajem udahnuo amonijak.

Objasnio je Milojko da mu se to desilo u periodu kada je radio u Beogradu u jednoj fabrici, u kojoj je iscurio amonijak koji mu je otrovao nervni sistem, te je zbog toga jedno vrijeme bio kao biljka, prikovan za krevet te sve što je radio je da je spavao i ništa drugo. Poslije toga je, kako je i sam rekao, krenuo na neke elektrošok terapije koje su ga i vratile u život.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here