Jedna od najpopularnijih pjevačica u našoj regiji, barem kad je riječ o mlađoj generaciji pjevačica, koja se proslavila nakon što su sudjelovala u najizrazitijem glazbenom natjecanju Zvezde Granda”, koje svake godine ruši gledateljske rekorde u našoj regiji. slučaj Milice Pavlović. U sezoni kada se natjecala, publika nije proglašena pobjednicom, već je postala jedna od najpopularnijih u svojoj grupi i svi se s tim slažu.

Nastavila je nastupati širom regije, neprestano snimajući i radeći na novim projektima koje predstavlja svojoj publici, a također dolazi raditi razne reklame i kampanje. Tako je ovih dana srpska pevačica sklopila partnerstvo s jednim od najvećih evropskih trgovaca obućom, Deichmannom, i postala prva robna ambasadorica ove svjetski poznate kompanije u Bosni i Hercegovini.

Iako je Milica vrlo aktivna na svojim društvenim mrežama, nije unaprijed otkrila previše detalja svojim obožavateljima koji su bili prilično ugodno iznenađeni nakon prvih fotografija koje su se pojavile. Milica je na tim slikama izgledala nevjerojatno dobro, ali to je nešto na što su dosad navikli njeni obožavatelji.

Međutim, komentari su stizali sa svih strana, jer u svakom slučaju to nije mala stvar i pjevačica bi trebala biti jako ponosna na sebe i uspjeh koji je postigla. Slažete li se s nama ili imate malo drugačije mišljenje kada je u pitanju Milica? Pišite nam danas u komentarima ispod našeg članka!

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here