Popularna pjevačica Milica Todorović preživljava pravu dramu od kako je ostala bez novca i to 60 hiljada eura bez kojih je ostala zbog svoga zeta kojeg sada tuži zbog toga a to je i razlog zbog kojeg je zaratila sa svojom rođenom sestrom.

Kako su mediji već pisali Milica je još prošle godine ušla u sukob sa zetom oko novca, a koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik, a sad je Milica pokrenula i tužbu protiv njega.

 

Milica je preko zeta uplatila avans od 60 hiljada eura za stan koji je htjela kupiti i koji se tek gradio, a dogovor je bio da ostatak isplati u određenom roku. Pošto je pjevačica malo kasnila sa ostatkom novca zet joj je rekao da od stana nema ništa i da je čak izgubila i onaj polog od 60 hiljada eura.

Loading..

Milica je nakon toga popričala sa Sašom Popovićem koji ju je savjetovao da ponese tužbu kako bi napravila povrat novca, a Popović joj je našao i advokata stručnjaka na tom polju. Od tada traje ova agonija za pjevačicu koja je u razgovorima otkrila svojim bliskim ljudima kako se veoma razočarala u neke ljude i da ne može da vjeruje da su joj zet i sestra napravili ovakve stvari.

Milica se zbog ove afere pomalo i povukla sa scene i iz medija, a nije imala ni nastupe neko vrijeme jer nije bila sposobna za takvo nešto. Ipak uz pomoć najbližih, Milica pomalo dolazi sebi, a kako će se dalje razvijati ovaj slučaj ostaje tek da se vidi.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here