MILAN MILOŠEVIĆ SE RASTAVLJA SA ŽIVOTOM! Voditelj uznemirio javnost jeziv0m porukom: Krećem na ONAJ SVET, G0T0V0 JE?! (FOTO)

0
464

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz svijeta rijaliti programa, ali naša današnja tema neće biti zadrugari nego poznati voditelj najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, a to je Zadruga. Mi ćemo danas da pišemo o voditelju Milanu Miloševiću, koji je javnosti oduvijek bio zanimljiv.

Ono što također moramo da kažemo jeste da je Milan dao otkaz i da više ne radi na Pink televiziji, pa samim tim on više nije voditelj najgledanijeg rijalitija Zadruga. Ovo vrijeme slobodno koje je on imao je iskoristio kako bi se maksimalno odmorio i uživao sa svojim najbližim ljudima, putujući. Poznato nam je da je on na društvenim mrežama itekako aktivan, pa je tako on nedavno sa jednim storijem najavio svoj povratak, i naravno da su svi pomislili da će on opet da vodi Zadrugu, ali se oglasio i rekao da se on tamo više nikada ne vraća.

Kakve novosti na poslovnom planu poznati voditelj ima ostaje nam da saznamo, a mi ćemo danas da komentarišemo njegov poslednji stori sa kojim je in zapravi zabrinuo svoje fanove i pratioce. Naime, radi se o tome da se on prehladio, a sam je istakao da se on raspada od virusa koji ga je uhvatio, pa je on napisao sljedeće: “Ja se bukvalno raspadam od ovog j*benog virusa. Četiri dana krećem na onaj svet, ali nikako”, napisao je on. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here