Kada je popularnost u pitanju, a govorimo o članovima britanske kraljevske porodice, onda je vidljivo da su Meghan i Harry velika konkurencija drugome paru Kate i Williamu, pa je tako u neku ruku između njih krenuo i rat na društvenim mrežama.

Meghan i Harry žele prevlast na Instagramu i kako sada stvari stoje sve to su shvatili zaista ozbiljno, kao da se radi o životu i smrti.

Njih dvoje su čak unajmili posebnu osobu koja će voditi sve njihove naloge na društvenim mrežama, a ta će osoba postati aktivna čim Meghan završi svoje porodiljsko odsustvo, tako barem navode izvori bliski kraljevskoj porodici.

Loading..

William i Kate imaju svoj nalog još od 2015. godine, Harry i Meghan su krenuli sa svojim objavama tek od aprila ove godine, ali iako su novi u svemu tome, Meghan i Harry imaju već 8,5 miliona pratilaca i samo 700 hiljada manje od Kate i Williama.

Da su veoma ozbiljno shvatili ovu borbu za prevlast na društvenim mrežama, ova dva para to pokazuju kod svake nove objave. Očito je da prate jedni druge, pa je tako kod objave Kate koja se htjela pohvaliti svojim radom u u vrtu i cvijećem koje je posadila, Meghan je odmah nakon što je kate objavila fotografiju vrta, objavila jednu nikada viđenu fotografiju nje i Harryja sa vjenčanja i i žestoko nadmašila Kate i Williama u broju lajkova i komentara.

I mada je Harry uvijek bio protiv društvenih mreža jer smatra da stvaraju veću ovisnost od droga i alkohola, Meghan kao bivša glumica veoma uživa u društvenim mrežama, a izgleda da je po tome pitanju njena ipak bila zadnja.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here